Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Sunday, September 11, 2011

Masih belum terlambat.. Eid Mubarak 2011

Salam semua....

lamanya tak meng update blog ni.. huhuhuhu.. lepas balik cuti raya sibuk dgn keje n rumahtangga.. maklum la kan.. bini orang n at the same time a career woman.. wallaaaa.. ayat tu... just wanna share with u guys my happiness all the way from kelantan.. negeri cik siti wan kembang... mmg kembang pun wan ni.. hehehe...
selepas sembahyang raya... kami ke kubur arwak tok wan n mok (nenek)... lama jugak tak pergi.. kadang2 lalu je tapi tak sempat singgah... kami bersihkan sikit2 buang rumput.. dan sedekahkan fatihah.. baca 3 kul.. akhir sekali abah ketuai utk baca doa.. sayu sgt masa tu.. n abah sebak masa baca baca doa.. bergenang airmata aku... esok2 kalau mati ni tempat kita semua.. walaupun dekat tapi jauh kerana berlainan alam.. alam barzakh... semoga roh tok wan n mok dicucuri rahmat dan ditempat bersama orang2 yang soleh.. amin


ini encik suami... pertama kali kekubur arwah.. raya pertama bersama di kelantan

anak lelaki sulung.. adik aku.. che mat aka imran.. pun sama2 bersihkan kubur.. thn ni raya pertama bersama isteri

ni aku n encik suami...

dari kiri che mat, encik suami, amin n fiqah(adik)

dua dari kanan adalah bondaku.. pn hjh wan ainin

inilah ayahanda kami yang tersayang yang mengetuai bacaan doa... 
pulang dari kuburan, tugas anak perempuan.. aku n adik.. tp bezanya thn ni ada menantu perempuan.. kami sama2 menyediakan juadah dimeja ruang tamu utk hidang tetamu yang datang...


ini juadah wajib hari raya.. roti jala.. kalau ma tak buat ni haru biru la gamaknya sbb org akan tanya nape x buat.. huhuhuhu


ini kuzi ayam.. nyum2.. mmg sedap.. thn ni che mat ambil alih buat kuah ni.. turun temurun.. aku buat roti jala je.. hehehe

ni pulak pie tee.. ramai tak pernah tgk n x pernah mkn.. ada yg x tau pun nak mkn mcmana.. mcm kami adik beradik dah biasa da...

istimewa dari pn hjh wan ainin.. triffles..


 dan yang paling banyak gambar sape lagi.. aku n adik la.. hehehe.. ma kata model iklan ubat gigi.. hahahha





ni la menantu perempuan yg pertama.. anis namanya



tu je la ya u allzzz.. nnti ada time aku update la blog ni.. nak rehat sat ptg2 ni.. encik suami tgh servis motor/keta dia kat luar.. ok la.. bye.. semoga ketemu lagi
wassalam.. cayang u allzzzz