Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Monday, November 21, 2011

Bersawang lagi la blog aye ya...

Salam buat semua...

Blog ni asyik dibiar bersawang je.. tak sempat nak jenguk.. hehehe.. sibuk kerja.. sibuk ke buat2 sibuk tu tak tahu la... sekolah dah mula cuti.. tapi sekolah tempat aye ni tak cuti pun sebab sekolah yang luar biasa sikit.. makanya 365 hari akan beroperasi seperti biasa.. dengan petugas silih berganti dalam tempoh 24 jam sehari... tak pe lah ya kawan2.. kita berkhidmat untuk memulihkan kembali anak bangsa kita sendiri...

Panjang pulak intronya.. minggu lepas berkampung kat Penang.. kursus yang cukup memeningkan kepala.. masuk hari keempat aku dah migrain nak memahamkan semua tasks n notes given.. huhuhu.. memang mencabar minda.. walaupun duk di hotel yang gah, tapi itu tak menjamin hilang sakit kepala aku la... nak tengok kediaman 5 hari kat Penang?.. sat na...






tempat melelapkan mata dan istirehat sambil menonton tv... memang empuk tapi bila time migrain.. mintak maap la.. huhuhu



yang ini pulak tempat yang paling aku suka berlama2... pernah juga terlena sambil berendam dalam bath tub.. memang nyaman sangat..







view yang cantik dari bilik di tingkat 9 hotel.. memang indah... 

Memang seronok join kursus bawah Kementerian ni cuma otak je penat sikit.. tak pe lah.. ilmu yang perlu aku tuntut.. pembelajaran ni mungkin berguna suatu hari nanti... apa yg pasti, teringin nak sampai sekali lagi ke Bayview Beach Resort untuk bercuti pula.. insyaallah.. harap2 murah rezeki.. amin...

Oklah u allzzzzzz... baru je lepas tengok bola ni.. CONGRATS TO MALAYSIA.. WE WIN! permainan yang penuh debaran... nak titun dah lepas ni.. nanti tunggu bersawang sikit baru jengah balik blog ni kot.. hehehe... ok lah.. daaaaaaaaaaaaaaa...