Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, June 9, 2015

Bulan Jun dah!

Assalamualaikum

Hai semua
Terbaca 1 komen kata lama tak update
Sorryyyyyy
Kesibukan melanda
Niat ada tapi masa tak sempat nak curi
Ni pun curi masa sat
Baru balik dari  mahkamah dan hantar anak2 kecil

Last week lalu kat 'syurga kami' which still in progress
Rasa sebak sekejap sebab progress berlangsung dengan lancar
Ucapan alhamdulillah tanpa henti keluar dari bibir
Terima kasih atas rezeki Mu ini Ya Allah
Jangka siap next year
Tak lama dah kan... ni pun pejam celik dan masuk bulan 6
Masa berlalu terlalu cepat
Office baru, tempat baru, kerja2 baru.. semua dah boleh addapt walau belum master sepenuhnya
Proses belajar masih berlangsung .. sampai bila2 pun akan terus belajar ilmu2 baru

This year tambah satu aktiviti baru
Yeayyyyy
New place with new friends
Gym!
Aim untuk turunkan berat badan semaksima mungkin
Attending tabata class dengan instructor yang cute n ramah
3 days a week
Kalau weekend tak ada tugasan atau balik kampung, pagi2 dah ada kat gym

apa lagi nak hapdet ni ya.. hehehe
Tiba2 feeling retis pulak
Ok lah.. nak sambung buat kerja
Nanti sembang lain ok
Belanja gambar terkini ai utk uollss ;)


Our 5th Annivesary

Happy annivesary husband

That day ~> 05.06.2010 ~> officially husband & wife
We are going through everything together ~> in sad & happiness
Thanks for always lend me your shoulder, wipe my tears, hold my hand when I'm in 'darkness', show me the way to be a good wife, make me smile & laugh everyday, always forgive me for my wrong doing & accept me the way I am
There's no word to describe how lucky I am to have you in life
You make me feel that everything is perfect in our life (but I know that it is not perfect yet.. ALLAH knows what is the best for us)
Thanks husband