Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Sunday, October 9, 2011

Tolong update blog ya Wan Nurhafiza... huhuhu

Salam buat semua...

Jap.. nak sapu sawang sikit kat blog ni... hahha.. bersawang giler...
Banyak story mory sepanjang tak update.. termasuk la jugak en suami ku tersayang masuk hospital untuk minor operation.. masa tu perasaan bercampur baur.. padahal operate nya sikit je... hehehe... itulah perasaan seorang isteri... jap nak nengok kot ada gambar lagi dlm lappy ni.. sat na... yes!!! ada lagi... en suami masih belum men delete nya.. hahaha..






dah jadi cam robocop.. tgn dominan en suami dah berbungkus.. tangan kanan pulak tu.. makanya makan kena la bersuap.. romantik gitu sebabnya en suami malu.. tambah pulak ibu mertuaku pun ada jugak.. semua rutin harian aku kena bantu sebab tangan kanan tak leh gerak sangat.. en suami diberi cuti 3 minggu.. masuk minggu kedua dia dah bosan n nak pi jumpa boss mintak masuk kerja... hahaha.. abang ni.. orang luar yg lain seronok dapat cuti lama2 tau...

Habis bab tu.. bila sebut pasal raya, pastinya ada open house.. hehehe... as ussual la.. tempat aku kerja rumah terbuka pastinya meriah sesangat... jom kita tengok gambar dulu baru aku citer ek...


siapakah penyanyi yg chubby itu???.. hehehe.. aku la tu... yg tembam.. masa majlis hari tu aku mendendangkan 8 buah lagu.. kira gila mic la..hehehhe.. tak de lah wok.. band sekolah dah 2 minggu latih untuk majlis tu.. penyanyinya 3 orang je termasuk cikgu muzik yang tgh main keyboard tu... bedal je labu.. yang penting bila time aku nyanyi hujan selebat-lebatnya.. maknanya lepas ni tak boleh nyanyi lagi sebab takut hujan lagi.. huhuhu.. ada lagi gambar.. wait ya ...



cari aku yang tersembunyi.. hehehe... tak nampaknya tu maknanya.. sila sambung ayat tu ya... aku juga dilantik sebagai salah seorang penyambut tetamu sebab punya senyuman yang manis.. hahaha... iyolah sangat..  

oklah u allzzzz... aku nak sambung meNOVEL plak ni.. dah berkarat kadang idea payah nak keluar.. see u allzzz lagi pada bebelan akan datang...

sayang u allzzzz...


1 comment:

  1. ops.. lupa nak memberitahu.. gambar masa open house sekolah tu hasil kerja Mac Adni... mmg pakar punya orang

    ReplyDelete