Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, December 31, 2013

Alhamdulillah.. syukur pada Mu :)

Assalamualaikum
Salam buat semua

Alhamdulillah segalanya berjalan lancar utk pembedahan petang tadi
Allah dengar permintaan Wan supaya diberi kekuatan dan ketenangan sepanjang masa
Semasa masuk dewan bedah Wan tenang
Tiada gundah, alhamdulillah
Berkat zikir & selawat tak putus2
Nurse yg in charge pun senyum je tengok Wan tadi
Sedar2 semua dah siap walaupun 3 jam dlm dewan bedah

Thanks atas doa kalian
Dlm duk sorok tak bgtau Wad mana, ada jugak yg datang melawat petang tadi
Tapi maaf sebab Wan masih belum sedar sepenuhnya
Suara pun tak berapa nak keluar lagi mi

Masih berpuasa
Utk pertama kali hampir 24jam Wan berpuasa
Alhamdulillah masih boleh bertahan
Cumanya masih belum turun katil je lagi
Kejap lagi nak try jalan pergi tandas
Insyaallah kalau tak ada apa2 masalah doktor bagi discharge esok
Harap semua OK
Wan dah HOMESICK!!!
Nak balik rumah
Nak tidur kat katil sendiri
Nak suami ada kat sebelah

Ok lah korang
Wan stop sini dulu
Nanti sambung lagi
Rajin pulak update belog kat katil hosoital ni :)

Salam sayang
♡WAN♡

No comments:

Post a Comment