Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Sunday, December 29, 2013

Thanks for everything :)

Assalamualaikum
Salam buat semua di seluruh dunia
Wahhhhh...
Sebab apa?
Sebab ada yg baca blog Wan dari luar negara
Thanks sebab sudi singgah
Wan tak tahu siapa anda tapi anda kerap menjenguk
Do I know u?
Teringin nak tahu siapa dia ;)

Duk demam pulak hujung2 tahun
Sama je mcm tahun lepas
Masuk tahun baru demam n mc
So tahun depan pun sama jugak ni
Akan mc, insyaallah
Hehehe
Boleh pulak insyaallah

Wan pasti rindu dgn bau bilik Wan kat ofis
Rindu nak sibuk2 buat kerja
Rindu anak2 lelaki Wan yg 200 orang tu
Rindu nak bebel2 dgn diaorg
Wahhhhh
Ada list rindu2 dah ni :)
I love what am doing
Sebahagian dari hidup
Dah 10 thn kan
Tu la rasanya

Utk esok, Wan doa agar semua berjalan lancar
Harap sgt tak de yg lain2 pulak timbul
Wan tak suka stay kat hospital lama2
Wan nak duk rumah
Nak bau rumah sendiri
Tak nak bau hospital
Tapi kali ni kena berdepan dgn ketakutan
FEAR FACTOR!!!
Bekalan novel dah siap sbb risau kalau2 boring tahap GABAN
Dah download siap2 kat phone satu Quran, kot2 Wan lemah semangat boleh baca apa2 yg patut
Ada lagi tak yg Wan tertinggal??
Oooo.. minuman penguat tenaga MILO kotak pun dah beli
Air mineral je belum lagi

Macam nak travel je kan
Hahahaha
Travel pun tak mcm ni preparation nya
Apa2 je la
Janji bahagia ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buat Suami, Ma, Abah, Adik2 ku, Ibu mertuaku, Ipar dan Birasku, Semua kawan2

Mohon maaf seandainya ada yg masih tersimpan dihati
Wan kadang tak sedar Wan buat silap
Wan manusia biasa
Memang tak dpt lari dari kesilapan,
Suamiku, ampun dan maaf ya kalau syg pernah mengguris hati n perasaan
Isterimu ni kadang agak nakal, agak degil, tapi masih dengar cakap :)
Buat ma n abah,
Thanks for everything
Thanks for solat hajat that u do for me for these few days
Really appeaciate it
Love u both
Adik2ku
Kakak kalian ni mmg mulut bising
Suka membebel
Suka nak tegur
Sebab aku diciptakan sebagai kakak
Itu tanggungjawabku
Ma dan abah berharap agar aku boleh tegur dan jaga adik2
Kerja elok2
Belajar elok2
Minta restu ma n abah sentiasa
Ibu mertuaku
Thanks sbb sentiasa memahami
Spoting dan sentiasa tahu apa yg menantu mu suka makan :)
Selamat ulangtahun mak
Hari ni 29.12 harijadi mak kan
Niat nak buat kek kat mak tapi macam tak larat je sebab demam
Nanti Wan beli kek special utk mak
Ipar dan birasku
Anda tak terkecuali
Memberi keceriaan dlm hidupku
Sungguh, tak pernah sekali ada kecil hati dengan kalian
Happy dan sentiasa doakan kalian semua
Walau kita tidak sedarah tapi sentiasa dekat dihati
Maaf kalau ada teguran yg agak kurang menyenangkan
Itu tanggungjawab bukan sengaja nak menyakitkan
Have to do that
I'M SORRY
Buat sahabat baik ku
Irma, thanks for always be with me all this while
Ingat janji kita
We always have each other
Do pray for me
So that I can go through all of this
Untuk semua kawan2 yg mengenali Wan
Secara dekat atau jauh
Walau tidak pernah bersua
Thanks for your concern
Thanks for your doa
Thanks for your support
Terima kasih sebab sentiasa beri aura positif pada Wan
I owe you guys
Love all of you

<3 WAN <3
1010
29122013

No comments:

Post a Comment