Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, January 21, 2014

Bersiaran di tahun baru 2014

Assalamualaikum
Salam buat semua

Dah masuk hari ke 21 bagi tahun 2014
Wan baru 4 hari masuk bertugas setelah cuti hampir 3 minggu
Lama sungguh :)
Masuk kerja hari pertama jadi blur sekejap
Huhuhuhu
Entah kenapa jadi kekok buat kerja yg dah bertahun2 buat
Dgn boss baru lagi tu
Wahhhhhh
Nice meeting u new boss
Pagi tadi lepas jumpa my boys dia panggil masuk bilik
'Wan masuk bilik saya kejap'
Dah sudah.. kenapa pulak boss ni
'Saja je panggil nak bagitau boss lama u kirim salam. I call dia tanya khabar'
Dengan selambanya mulut Wan yg tak terkontrol ni 'Encik ngumpat saya ya'
Oopppsss.. Terlepas cakap sudah
Kikikikik
Nasib boss pun gelak
Lain kali sila pastikan ayat apa yg nak keluar dari mulut kamu ya Wan

Life is getting better
Rasa semakin dekat pada Nya
Rasa kasih sayang Nya melimpah ruah
Dia uji Wan dgn ujian dan dugaan yg tak pernah Wan fikir
Tapi dia anugerahkan Wan semangat dan aura positif yg datang entah dari mana
Terima kasih Tuhan
Thanks for giving me a good husband, a very supportive family and friends
Rasa lebih hargai hidup dan orang sekeliling
Love u all

Wan nak sebarkan aura positif kat semua orang
Please.. jgn down dgn ujian dan dugaan
Dia menduga kita supaya kita sentiasa ingat pada Nya
Dia juga tahu kita mampu hadapinya
Ada orang menangis dengar cerita Wan
Ada orang simpati dengan kisah Wan
Please.. All I need is DOA
Doakan segala yg terbaik untuk Wan
Don't cry for me.. Wan pun tak nangis
Wan ok je dgn semua
Am just FINE :)
Bagi Wan semua ni anugerah dan tak semua orang dapat
Dia cuma nak Wan bersabar sebab Wan yakin Wan akan dapat hadiah lagi indah suatu ketika nanti
Belum masanya Wan tapi yakin dengan kuasa Allah
Dia pilih Wan untuk berhadapan dengan semua ni
Wan anggap seolah nak 'basuh' dosa2 kecil Wan
Kat akhirat esok2 tak de la teruk sangat kan ;)

Oklah
Nak keluar lunch
Makan masih pantang
Rindu nak makan ayam n seafood
Sabar Wan

Daaaaaa

Love,
WAN

Wednesday, January 1, 2014

Allah sayang Wan

Assalamualaikum
Salam buat semua

Apa khabar uolllsss? ;)
Asyik korang je duk tanya khabar Wan ka so time utk Wan tanya khabar semua orang
Wan sihat2 aje, alhamdulillah
Sikit2 tak selesa tu biasa
Kurangkan mengeluh dan belajar utk redha
Alhamdulillah Wan mampu terima semua perkhabarab doktor pagi ni dgn tenang
Walau jauh disudut hati ada sedikit terkesan tapi Wan tahu Tuhan nak bagi Wan hadiah yg HEBAT
DIA sayang Wan
DIA pilih Wan utk berhadapan dengan semua ni sebab DIA tahu Wan mampu
Wan dikelilingi oleh orang yang sayangkan Wan
Ambil berat tentang Wan
Wan bersyukur sgt2
Mungkin belum masanya lagi Tuhan nak tunaikan permintaan Wan
Mungkin ada silap yg masih belum Wan perbaiki
Wan kena betulkan semuanya
Sebagai hamba Nya, terlalu banyak dosa yg Wan telah buat
Mungkin  Tuhan nak bayar cash & Wan redha
Nanti kat akhirat tak teruk sgt kan :)
Berada dikalangan org positive buat Wan sentiasa positif
Terima kasih sgt2 pada suami yg tak pernah jemu bagi Wan semangat
Terima seadanya diri Wan
Maaf kalau isterimu ini tidak sempurna
Tapi sentiasa utk jadi sempurna tiap kali bersamamu abang
Terima kasih buat ma & abah yg tak jemu berdoa & solat hajat tiap2 malam utk kesihatan anakmu ini
Buat ibu mertuaku, terima kasih atas layanan 1st class mu
Masak utk Wan
Jaga makan minum suami Wan sementara Wan kat direhatkan
Tak terbalas rasanya
Alhamdulillah sebab Tuhan anugerahkan Wan ada ibu mertua terbaik
Buat adik2 yg selalu sms bagi semangat
Sesungguhnya kakak mu ini terharu
Buat kawan yg sehingga ke pagi ini tak putus2 bagi kata semangat, thanks a lot
Love u all

SYUKUR ATAS NIKMAT & ANUGERAH MU TUHAN

Doakan segala terbaik utk Wan dan suami
Wan sentiasa doakan kalian semua

Salam sayang

♡WAN♡