Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, July 3, 2012

Percutian yang meninggalkan kenangan indah...

Salam buat semua... Am still on holiday mood... but always ready to get back to work... Cuti 5 hari raa cam sekejap je.. meluangkan masa untuk hadir di majlis perkahwinan my staff di Temerloh, Pahang.. Then ke Kuala Lipis atas urusan keluarga yang masih belum selesai.. after 30 years baru hasrat tertunai.. alhamdulillah.. segalanya dipermudahkan.. Terima kasih yang tidak terhingga buat sahabatku Suzalinawati Abdullah dan suami yang menerima kehadiran kami walaupun setelah 5 tahun tidak bersua.. Betapa sesuatu yang Tuhan jadikan itu bersebab kan.. aku memulakan perkhidmatan di Negeri Pahang dan kini aku kembali untuk menyelesaikan isu yang sekian lama tertunda.. Menjadi pengapit semasa perkahwinan Suzalinawati di Melaka pada 2007.. it's a long time baru jumpa balik untuk 'misi' ini.. Itu sebabnya percutian kali ni dinamakan percutian yang meninggalkan kenangan indah.. bukan untukku tapi untuk suami dan ibu mertua ku.. hanya itu termampu aku buat untuk menggembirakan hidup insan2 yang berada disekelilingku... Dalam masa sama menyinggah di Cameron.. tak sesejuk dulu... tapi masih ok untuk dijadikan tempat bercuti.. cuma agak busy je kat certain area.. Rupa2nya best cuti lama2 ni.. ;) .. rehatkan minda.. badan.. tak fikir pasal keje (ya ke tak fikir... admit.. ada fikir jugak sikit2.. hehehe) ... nanti nak cuti lagi la.. kena plan betul2.. kali ni betul2 nak bercuti... tempat yang tiada gangguan.. Miss my sweet little pumpkin WAN ALIF FIRDAUS... udah besau... tak sabau nak jumpa kamu la budak tecik... mau dukung, riba, peluk cium kamu tanpa henti.. jangan marah mak long kalau kamu jadi kemek ya.. hehehe.. Ok lah.. sudah petang.. mau rehat lagi dan lagi sebelum masuk keje esok... have to be well prepared dgn segala kemungkinan kerja sekarang ni.. AM READY!! ;) Jumpa lagi... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....






No comments:

Post a Comment