Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Monday, August 26, 2013

Better late than never :)

Salam buat semua..

Sejak2 masuk sepital ni perut dan demand macam2.. dah tu cepat pulak kebuluran... alahaiiiiii... biasanya kalau dah breakfast kat rumah memang tahan sampai tengahari.. tapi hari ni kena cari roti supaya perut tak menyanyi lagu rock kapak.. hahahaha.. nasib la kat workplace ada pengeluaran produk roti.. makanya menapak la ke bengkel roti untuk membeli roti sebagai alas perut.. alas perut la sangat.. hehehe.. Sebenarnya tu nak iklan produk keluaran bengkel roti di SEKOLAH TUNAS BAKTI TAIPING, PERAK.. Tempat saya bertugas :) Hehehe...

Saya dah mula ber'supplement'.. Anda bila lagi.. Jom jaga kesihatan.. Both of us, me n my hubby dah sepakat untuk ambil full supplement.. sebelum ni just vitamin c sahaja tapi kali ni sebelah pagi hampir 15 biji pil di telan.. kena set kan fikiran utk istiqamah.. hehehe.. dah terlewat? oh.. not for me.. BETTER LATE THAN NEVER.. kan kan kan.. so bagi yang masih belum bersupplement tu boleh la mula.. tak perlu berkira sangat untuk berhabis pada kesihatan diri.. Tuhan pinjamkan tubuh badan ni so kena jaga elok2 ya.. tak de jual spare part kat kedai... BAGI YANG BERMINAT TU BOLEH LA CALLING2 I UNTUK KHIDMAT NASIHAT.. :) saya pun masih berguru tentang segala jenis supplement ni.. JOM KITA SAMA2 JAGA KESIHATAN.. Soal mati tu rahsia Tuhan tapi sementara kita hidup kita sama2 jaga apa yg dipinjamkan pada kita ya :)


Bila kita sihat, insyaallah akan lancar aktiviti harian kita... Kena ikhtiar bukan duduk saja ya mengharapkan semuanya ok.. Korban sikit untuk kesihatan.. Kalau kita boleh tutup mata nak beli branded things (handbag, barang kemas, make up etc yg relate dgn kaum hawa la kan... ) apa kata kali ni kita berlapang dada beli makanan kesihatan.. bukan untuk orang lain tapi utk kita jugak kan.. :)

Let's Creating Healthier Lives with SHAKLEE!!!


OK lah.. nak check video yang shoot pagi tadi untuk hantar bahagian editing... jadi director part time.. hehehe.. keje mesti fleksibel.. mesti multi tasking.. yang penting jangan berkira baru kita seronok bekerja.. 
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Love,
ME


No comments:

Post a Comment