Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, August 20, 2013

Salam Aidilfitri.. Maaf zahir batin

Salam buat semua...

Masih belum terlambat rasanya untuk mengucapkan SALAM AIDILFITRI buat semua..
Tahun ni beraya kat KELATE.. BEST sgt2.. Riuh rendah rumah bukan sebab sibuk buat kerja tapi sibuk bergaduh dan menyakat.. Huhuhuhu.. Tambah pulak cucu tok ma n tok bah sorang ni aktif je duk berlari n bercakap bahasa 'german', lagi la riuh rendah... Ni lah budak hensem yang dimaksudkan





Yes.. he's cute... rindu kamu Wan Alif Firdaus... Bila la mak long nak ada 'budak kecik' sendiri ni ya?? 

Kemeriahan berganda bila dapat anak penakan baru belah Kedah.. Pun hero jugak.. **suka bau bay sbb wangi** (>.<) Gambar belum berkesempatan untuk snap.. Insyaallah this weekend turun KL akan snap gambar dengan izin ibu n ayah baby.. Hehehe...

Nak share few photos sepanjang raya kat KELATE.. tak banyak mana pun sebab tak sempat nak snap banyak.. Kalau tak nanti keje tak jalan ya...

Blue Theme for Raya this year.. From left my skinny sis Fiqah, my sis in law Anies dan ME

Blue Theme for Raya this year.. From left my skinny sis Fiqah, my sis in law Anies dan ME

Me and my lil sis Fiqah

Sorry.. kami lagi.. memey gila ambik gambar.. hehehe

dan lagi.... hehehehe

Me n my hubby yg cute 




anak sedaraku WAN ALIF FIRDAUS yg nakal n suka ckp bahasa 'german'... hihihi...

With his best fren.. tak lepas dari mulut...


With his mum.. Anies

With mak long yang comey.. ME




Sekian untuk gambar.. Hehehe.. Kerja tengah berlambak kat meja ni.. Dah la hujan n sejuk ni.. Rasa nak baring je atas fail2 ni.. Huhuhuhu...

Oklah.. Sampai ketemu lagi... Daaaaaaa...

Love,
ME







2 comments:

  1. Selamat Hari RayaAidilfitri.. Kalau rjin singgahlah ke teratak blog http://puteriairyn.blogspot.com

    ReplyDelete