Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Thursday, August 22, 2013

Apabila demam selsema dan batuk melanda

Salam buat semua..

Uhuk uhuk.. gatai tekak chek... alahai.. seminggu dah demam dikala cuba utk habiskan puasa sunat 6.. ditambah pulak dengan kerja yang menimbum... dengan fail dimeja.. handycam ditangan... tak terkejar rasanya.. tapi sebab kecintaan tinggi pada kerja makanya digagahkan jua untuk redah semua tu dalam keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan.. ada staf cakap 'kenapa puan tak cuti je.. kan tak sihat tu...' TQ ya atas keprihatinan.. sebab apa tak cuti?.. sebabnya kalau cuti otak duk fikir kerja yang terbengkalai so better masuk kerja :)

3rd September 2013, my workplace buat jamuan hari raya.. as ussual Dato' Pengarah memang turun la.. Tapi beza tahun ni Exco pun turun sama.. Alamak.. MC kena buat skrip bagus sikit la utk acara rasmi.. Sudah menolak tapi balik2 tgk nama naik jugak untuk Pengacara Majlis Rasmi.. Boss, saya nak pencen jadi MC.. nak jadi penyambut tetamu je boleh tak???? Boss tak layan pun.. Sian kat diri sendiri.. Maknanya selagi bertugas kat sini tak boleh lagi la nak pencen jadi MC..

Dalam duk demam ni, esok nak hingga habis weekend akan berada di KL.. Jalan2 tgk anak buah baru.. Muhammad Watiq Amsyar.. rindu nak cium baby.. wangiiiiiii.. I loikeeee :) Tunggu mak lang datang ya baby... Hehehe.. Sanggup jaga baby.. satu je tak sanggup bila baby 'uk uk'.. bab tu memang kalah ya.. so orang lain kena ambik alih... hehehehe...

Ok la.. mata dah bagi signal suruh tidur... esok nak bangun sahur puasa 6 utk hari yg ke 5... Sampai ketemu la... Daaaaaaaaaaaaaaa...

Love,
ME

No comments:

Post a Comment