Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, February 25, 2014

Alhamdulillah

Salam buat semua :)

Dah sebulan tak berbicara di blog rupanya
Am fully recovered dari operation awal tahun hari tu
Alhamdulillah
But now ada saki baki batuk selsema
Mencabar sungguh sebab dlm keadaan macam ni tak selesa nak berkomunikasi
Kerja kena byk communicate dgn client depan mata, dgn staff lagi
Dgn 2 hari ni duk bagi taklimat kat pelawat
Suara kejap2 hilang
Aiyakkkk
Sorry ya para pelawat
Batuk dan sakit tekak masih bersisa lagi neh
Bertahan wahai diriku

So, uollss apa cerita?
Ada yg dah menamatkan zaman bujang
Alhamdulillah
Jodoh pertemuan di tangan tuhan
Ada yg selamat dapat baby
Tahniah jugak dan sampaikan peluk cium Wan utk baby ya ;)
Suka bau baby
WANGI!

Now a bit busy without big boss
Hanya 2nd boss and I
So kepala otak kena ligat sikit fikir sebab certain time kena buat decision sendiri
Now I know and understand apa yg boss lama pernah cakap
Duduk di atas buat kerja betul memang tak popular
Staff suka dan paling tak best akan jadi tak ramai kawan
So akan dapat tengok ramai yg hipokrit
I have to be profesional
Memang Wan seboleh2nya tak nak letak jurang sangat tapi bila tiba bab kerja memang kena ikut betul2
Kalau ada silap memang kena tegur so please terima teguran
Seperti Wan, sentiasa terbuka terima teguran walaupun ia menyakitkan
Think positive
Teguran untuk kebaikan
Baiki kesilapan kita sebab bukan selamanya kita akan berada di tangga sekarang
Mungkin akan meningkat melainkan memang tak nak ubah langsung :)

Teremosi sekejap
Kikikikik
Itu realiti
Ada bunga2 stress sikit tapi nasib baik ada B Complex dari #shaklee
Migrain sakit kepala dapat dikurangkan
Jom beli shaklee untuk sihat
Iklan pulak :)

Last week balik kampung
Seronok tak hengat
Hihihihi
Tercapai hasrat hati nak makan macaroni bakar
Terima kasih bonda ku sayang :)
Siap bekal buat balik Taiping tu
Air tangan mak la katakan
Padahal bukan tak boleh buat sendiri
Saja la nak manja2 walaupun dah kawin :)

Oklah
Nak stop dulu
Nak siapkan laporan pulak
Ngantuk sebenarnya tadi duk hadap kertas2 dan fail2

Salam sayang

<3 WAN <3