Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Sunday, July 22, 2012

Salam Ramadhan...

Salam buat semua... Apa khabar? Mcmana hari ni ya...? Dah 2nd of Ramadhan hari ni kan.. cepat je masa berlalu.. Apa yg pasti Bazaar Ramadhan pasti jadi kunjungan setiap petang dah sekarang ni.. tapi aku sendiri cuba elak pergi Bazaar tu.. takut nanti membazir.. nafsu mata la katakan.. masa perut lapar semuanya nampak sedap.. dan kalau ikut nafsu rasanya bazaar tu pun nak angkut balik... huuhuhu... seperti puasa2 sebelum ni pun aku lebih suka masak di rumah.. kita lebih tahu camana kebersihan masakan kita.. bukan bersangka buruk pada peniaga bazaar tapi sekadar berhati2.. sebab pernah terkena.. lagi satu masakan mungkin tak kena dengan selera kita.. kalau beli pun kuih muih je la.. Niat nak ke office menyiapkan fail pun tertunda... sepatutnya semalam nak menyiapkan fail2 utk my boys balik raya nanti tapi terbantut la pulak... hehehe.. bukan malas tapi rasa cam tak berapa rajin pulak... tak pe.. esok masih ada kan.. :) Alamak... JJCM kat tv3 ni.. menunya membuka selera la pulak... sup daging, gear box.. siap ada pizza lagi... nyum nyum... haish... sabor je la.. Ok la.. nak baca buku plak... pinjam from my mum 4 buah tapi satu pun belum sentuh lagi ni... nak mula baca hari ni... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... pssst..: sharing gambar menu semalam.. ikan patin masak lemak cili api.. my hubby's favo n ayam goreng berempah my favo... ;)






No comments:

Post a Comment