Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, June 26, 2012

Hari yang makin sibuk dan menakutkan...

Salam buat semua... Tengok tajuk pun macam menakutkan je.. huhuhu... tapi memang terasa kesibukannya.. kadang rasa tak menang tangan pun ya... OH, TIDAAAAAAAAAAAAAAKKK!!!! Have to finis all things in one time.. am not a robot.. but have to do it.. its all about work.. but am not really stress of this things.. happen for a sudden.. Ni bukan mengeluh tau.. jangan salah faham.. sebab ada kawan yang bertanya jarang nampak reply on FB during workdays.. via BB la not from my computer kat office ya.. jangan salah faham pulak.. Next week adalah hari2 untuk jalan2 dan bercuti... yang paling best.. BALIK KAMPUNGGGGGGGGG.. AM GOING BACK TO KELATE.. huhuhuuhuu.. rindu bau rumah & bilik kat kampung laaaa... rindu nak tengok pokok2 durian.. yang paling rindu nak makan nasi kerabu... tertelan2 air liur la.. sedapnyaaaaaaaaaaa.... rindu nak pi makan roti tempayan arab.. rindu semuanyaaaaaaaaaaaa... Kerja tengah menimbun ni sempat lagi nak tulis entry ya.. hehehe.. ok lah.. nak kena stop dulu.. kalau tak surat2 dan kerja2 lain ni tak siaplah nampaknya.. daaaaaaaaaaaa






No comments:

Post a Comment