Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Saturday, June 16, 2012

When FLU is around...

Salam buat semua... YES... FLU is wih me now.. running nose & cough... huuhuhuu... memang tak suka tapi COBAAN la katakan... so kena sabar banyak.. tekak rasa gatal.. hidung tak selesa.. tidur tak lena sangat sebab gangguan pernafasan... tapi alhamdulillah.. demam kali ni tak seteruk yang sebelum ni... last demam awal tahun hari tu.. awal Januari.. masa tu rasa macam kain buruk je.. terbaring dengan suhu badan hampir mencecah 40 degree celcius.. but not this time... tidak mencecah suhu itu lagi.. dan harapnya takkan jadi macam tu.. Cuaca sekarang memang agak panas.. dengan jerebu sana sini.. say NO for outdoor activities... but ME.. have to limit it.. coz most of my activities are outside there.. huhuhuhu... Thank GOD its weekend.. so I can take a long rest.. have to forget my promise with my boys.. sorry boys.. mummy really not in good condition.. but if am a bit ok tomorrow I'll go and meet u boys with DAM AJI GERGASI.. but if not, am sorry... Actually ada buat program untuk my boys next week... it's all about permainan tradisional... and they can't wait for that.. apa yang buat diaorang tak boleh tunggu ada that BIG dam aji dan mereka cipta WAU CANTIK... Enough about that.. and back to FLU.. hope it'll recover soon... hopefully before MONDAY... and am all alone for few days next week.. hubby is going to KL.. but its ok.. dah biasa duk sorang.. still have 2 novels untuk dihabiskan.. tak bila nak baca.. hehehehe.. OK guys.. have to stop for now.. waiting for my next entry.. hehehe.. macam la ada orang baca.. tiba2 perasan jadi blogger terkenal pulak.. ok.. daaaaaaaaaaaaaaaa... psst... kurangkan aktiviti luar ya.. cuaca tak menentu.. boleh menganggu kesihatan.. to stay healthy and good.. limit your outdoor activities.. Love, ME...






No comments:

Post a Comment