Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Wednesday, January 1, 2014

Allah sayang Wan

Assalamualaikum
Salam buat semua

Apa khabar uolllsss? ;)
Asyik korang je duk tanya khabar Wan ka so time utk Wan tanya khabar semua orang
Wan sihat2 aje, alhamdulillah
Sikit2 tak selesa tu biasa
Kurangkan mengeluh dan belajar utk redha
Alhamdulillah Wan mampu terima semua perkhabarab doktor pagi ni dgn tenang
Walau jauh disudut hati ada sedikit terkesan tapi Wan tahu Tuhan nak bagi Wan hadiah yg HEBAT
DIA sayang Wan
DIA pilih Wan utk berhadapan dengan semua ni sebab DIA tahu Wan mampu
Wan dikelilingi oleh orang yang sayangkan Wan
Ambil berat tentang Wan
Wan bersyukur sgt2
Mungkin belum masanya lagi Tuhan nak tunaikan permintaan Wan
Mungkin ada silap yg masih belum Wan perbaiki
Wan kena betulkan semuanya
Sebagai hamba Nya, terlalu banyak dosa yg Wan telah buat
Mungkin  Tuhan nak bayar cash & Wan redha
Nanti kat akhirat tak teruk sgt kan :)
Berada dikalangan org positive buat Wan sentiasa positif
Terima kasih sgt2 pada suami yg tak pernah jemu bagi Wan semangat
Terima seadanya diri Wan
Maaf kalau isterimu ini tidak sempurna
Tapi sentiasa utk jadi sempurna tiap kali bersamamu abang
Terima kasih buat ma & abah yg tak jemu berdoa & solat hajat tiap2 malam utk kesihatan anakmu ini
Buat ibu mertuaku, terima kasih atas layanan 1st class mu
Masak utk Wan
Jaga makan minum suami Wan sementara Wan kat direhatkan
Tak terbalas rasanya
Alhamdulillah sebab Tuhan anugerahkan Wan ada ibu mertua terbaik
Buat adik2 yg selalu sms bagi semangat
Sesungguhnya kakak mu ini terharu
Buat kawan yg sehingga ke pagi ini tak putus2 bagi kata semangat, thanks a lot
Love u all

SYUKUR ATAS NIKMAT & ANUGERAH MU TUHAN

Doakan segala terbaik utk Wan dan suami
Wan sentiasa doakan kalian semua

Salam sayang

♡WAN♡

No comments:

Post a Comment