Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Sunday, September 8, 2013

Cuti-cuti Malaysia

Salam buat semua..

Hiiiii... Buat apa tu? Dah ada yg lena kot maklumlah dah pukul 11.10 malam.. Esok kerja so harap2 anda semua tidak tergolong dalam MONDAY BLUES ya... Kena betulkan niat dan ikhlaskan hati dalam menjalankan tugas.. Jadikan kerja tu suatu keseronokan so tak la boring kan... Itu yg saya buat.. Jarang sekali nak rasa bosan dengan tugas sebagai social worker ni... berkhidmat untuk masyarakat.. :)

So, weekend kali ni buat apa je? Saya nak share satu tempat menarik.. Taman Rama-rama kat Teluk Bahang, Penang.. Mungkin ada yang dah pernah sampai sini.. Tiket RM18 je..

Walaupun tak besar mana butterfly farm ni tapi puas hati sebab boleh tgk byk rama2.. bkn sahaja rama2 ada juga spesis binatang seperti iguana, lizard.. apa lagi ekkk... haaaaa.. ulang gonggok.. orang utara panggil apa dah ya.. lupa pulak.. sepah bulan ke apa ntah...

Jom kita tengok gambar.. ;)































































Banyaknya gambar... Gambar tuan tanah dan suami pun ada.. hehehe.. Mata sudah mahu tidur.. huhuhu.. Jom tidur..
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa

Love,
ME

2 comments:

  1. dah lama x jengah ke penang..
    moga ada kesempatan lagi ke sana


    www.freevitamin.my

    ReplyDelete
  2. saya pun mncari kesempatan cuti weekend je.. x de kesempatan nak cuti pjg@ :)

    ReplyDelete