Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Thursday, July 31, 2014

Thanks for the wish mom

Assalamualaikum
Salam buat semua

Terubat hati bila mak Wan wish ulangtahun kelahiran tadi
She say sorry atas apa berlaku sehari dua ni
Tanya pasal hadiah Wan cakap hadiah paling bermakna utk Wan kalau ma kembali ok.. tak nak hadiah lain.. nak ma cepat sihat

Hari ni ma dah boleh senyum
Bila doktor pakar datang tadi dia dah boleh gelak2 kecil
Thanks doctor sebab friendly sangat
Thanks sebab buat mak Wan gelak n senyum

Doa segala yang terbaik utk mak Wan
Next week kena masuk office dah
Memang terasa berat hati nak tinggal
Rasa nak tukar duk dekat je in 24 hours

Now kat sebelah katil ma
Lena ma tidur
Lepas malam tadi balik rehat n adik ganti tunggu kejap
Petang ni Wan tunggu pulak
Nak tidur pun tak lena sangat sebab banyak sangat fikir
Kuatkan semangat ya ma
Nanti kita nak raya sama2
Sayang ma sangat2
U r my mom, my friend, my counselor
My everything

Salam sayang
Wan Nurhafiza
4.42 pm
31 Julai 2014

No comments:

Post a Comment