Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Friday, July 29, 2011

Family Vacation...Cherating

Salam again to uolssssss...

Saje la nak share gambar percutian keluarga aku kat Cherating last week.. 22-24 Julai.. syok giler.. mmg giler la.. giler mandi laut sampai burn kulit... huhuhu.. masa hari kedua kat sana pipi aku dah merah2.. orang lain tak pulak jadi cam tu.. huhu.. mmg cuak gak la.. takut rosak kulit (konon.. hehehe).. tapi mmg betul2 seronok.. terima kasih kepada penaja utama iaitu MA & ABAH.. tahun depan kita nak gi mana pulak ya?..belanja lagi tau.. hihihi...(kurang asam jawa punya anak ni..)

Lepas mandi laut, mandi kolam pulak... aku semestinya pilih kolam paling dalam.. 3.3 kaki.. huhuhu... pastu buat2 cam berenang... gaya memang ada kelas la.. kalau orang tak perasan kaki aku memang ingat aku berenang.. hahahha.. jom tengok gambar.. sikit je la ya.. sbb guna camera my mum.. aku memang turun laut n kolam tak bawa apa so tak de la gambar sendiri... selamat tengok gambar ya..










No comments:

Post a Comment