Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Saturday, August 13, 2011

Lamanya tak update blog...

Salam buat semua...
Hampir sebulan jugak tak update ek... punya la bz menguruskan 'anak2" kat sini.. tanggungjawab tu.. last week balik rumah mentua.. sempat la jalan2 cuci mata.. gambar tu ada kat FB tapi akan masuk juga blog ni nanti.. insyaallah...
Minggu ni weekend di Taiping je.. tapi rutin lain sikit hari ni.. jam 10 pagi mula buat biskut raya pertama.. huhuhu.. mulanya nak buat 2 jenis tapi bau biskut tu benar2 menusuk kalbu la.. hahaha.. so just buat biskut nestum je.. ada la 200 biji.. lebih kurang la.. esok nak buat shortbread choc chips cookies.. my favourite.. sebab tu tak leh wat hari ni.. hehehe...
Kat Taiping ni baru je lepas hujan.. meme la sejuk.. huhuhu.. en suami keluar gunting rambut.. so tinggal la aku dengan utek my kitty.. kena kurung lagi pagi ni sebab buat perangai.. banyak ragam plak 2-3 hari ni.. lagipun baru lepas mop lantai.. lagi la utek tak leh masuk sebab dia suka main lari2 kalau lantai lepas mop..
wokey la.. en suami mcm dah balik tu.. nanti2 kita sambung berblog lagi ya..

cayang semua... daaaaaaaaaaa

pssst.! ni gambar kat kediaman aku lepas ujan.. hehhe.. damai n tenang.. with greenery scenery...






No comments:

Post a Comment