Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Saturday, August 20, 2011

7 Hari Mencintaiku...

Salam semua...

sekarang tepat jam 5.45 pagi.. sudah bersahur n nal layan FB jap sambil2 update blog aku ni... cuaca pagi ni agak sejuk sikit.. suhunya 26 degree celcius.. mostly cloudy..

pasal tajuk entry tu.. malam tadi dengan deraian airmata aku berjaya menghabiskan buku setebal 1048 dalam masa 2 hari.. correction bukan malam tadi tapi awal pagi tadi lebih kurang jam 1.40 pagi.. sakan betul nangis bila tiba chapter2 akhir.. nasib baik en suami dah lena.. MIA ADRIANA.. terbawa2 je cara dan sikap dia..hehehe

my mum dah suruh bawak balik novel tu.. pesan dia raya nanti bawak balik ya.. semestinya ma.. satu lagi novel siti rosmizah yang baru nak dicari.. mintak ma survey kat kelate kalau ada.. tak mau ketinggalan nak baca buku tu pulak..

k guys.. nak lelap mata sat na.. ngantuk tidur lambat n kena bangun awal utk prepare sahur..byeee..
cayang u allzzz...

No comments:

Post a Comment