Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, August 16, 2011

SHOPPING TIME!!!

Salam semua...
Tajuk entry yang BEST.. sebenarnya sedang bermalas-malasan kat rumah sekarang ni.. dengan cuaca yang sejuk dan dingin.. biasalah Taiping.. kembali kepada cuaca yang sebenarnya selepas agak panas bulan lepas.. tapi aku suka sangat cuaca sejuk ni walaupun sampai menggigil tahan cipan bila mandi pagi.. huhuhu.. menggeletar gigi-gigi ku.. hahaha.. tu tandanya sejuk sangat..
Esok cuti nuzul quran.. dah plan dengan en suami nak ke Ipoh.. nak cari baju raya en suami.. apa yang penting mesti match la dengan baju raya aku.. ehhehehe.. oleh kerana tengah SALE! maka plan nak ke JUSCO.. banyak pilihan la sikit.. lagi pun pemegang J CARD mesti ada special..



Itu tempat pertama.. kalau tak penat nak pi sini pulak.. hohoho


tapi yang pastinya kat JUSCO mesti berejam2 la gamaknya.. tambah kalau singgah tempat berhantu.. SHOES!!! huhuhu... tapi belanja berhemat.. jangan risau sebab penasihat iaitu en suami sentiasa ada... 
Can't wait 4 2morrow... dah terbayang2 tol Ipoh.. hahaha... ok la... nak layan FB n GAME jap.. pastu zzzzzzzzzzzzzz... nite everybody.. cayang semua.. salam


No comments:

Post a Comment