Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Monday, September 17, 2012

Hallluuuu... Salam buat semua...

Sepagi ni duk edit balik blog kesayanganku yang dah makan hari tak dijenguk... Berjam2 duk hadap lappy pagi ni... Petang la sambung balik... rasa macam ada yg tak kena je dengan blog ni...

So, cuti sehari lagi hari ni.. makanya bermalas2lah aku dirumah... ingat hari ni nak membuat cheesecake tapi barang2 lak tak de... nak keluar pi TESCO pagi2 tak berapa nak rajin pulak.. hihihihi..

Semalam buat kek coklat khas utk En Suami tersayang... sempena hari lahirnya pada 09.09 yang lepas.. lewat seminggu sebabnya si dia outstation di tempat sejuk.. jeles I la U.. tapi mana boleh ikut.. masing2 dgn tugas masing2 kan... plan utk bercuti tahun ni samada nak pergi tempat sejuk atau pulau.. kena fikir betul2...

Oh ya.. nak upload gambar kek semalam.. yg seadanya mampu aku buat.. bkn pandai sangat pun :)
Terinspirasi dengan kawan lama masa kolej dulu.. Blogger yg glamer dah sekarang ni.. Suka tengok resepi2 yg dia share kat blog http://mylovelyfamily-ana.blogspot.com/ ...hehehe... share sikit..

Oklah.. nak stop dulu.. masak utk makan tengahari.. sebelum tu nak share la kek semalam yang dah nak habis pun..





sampai ketemu lagi... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)


No comments:

Post a Comment