Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Saturday, October 6, 2012

Saya dan hobi baru...

Salam buat semua...

Entah apa2 je rasanya tajuk tu tapi itulah realitinya... mesti ada yg akan cakap 'poyo' kan.. hehehe... tak pe saya terima je... I JUST BE MYSELF...

Tapi kan sebenarnya la kan.. banyak pulak kan ni.. actually dah lama tak buat2 kek ni... mula dengan buat kek utk harijadi cik abang je pertengahan September lepas.. then terus menjadi2 lak... tak pe la kan.. bukan buat jahat pun.. buat benda baik.. buat benda makan utk kenyangkan perut.. ok la tu..

Buat saing2 ku (kawan2 dalam bahasa melayu standard... saing tu bahasa Kelate.. banggo jjadi anok Kelate.. iklan jap ek.. hehehe) jangan la mintak aku buat.. siap suruh buat masa reunion tu.. aku tak sanggup la.. blm pro lagi ni.. baru merangkak.. kalau dah elok jalan nanti aku buat ek.. tapi susah la kita2 semua nak jumpa.. kena set time betul2... semua bz dgn keje n anak2..(bagi yg ada anak la... bagi yg x de anak cam aku ni bz ngan keje je ya.. :p )

Adik kesayanganku Piqah n adik iparku dah mintak utk aku buat lak raya haji ni.. huhuhu.. menakutkan plak.. takut tak jadi je... kalau kek tu x jadi jgn marah akak ya adik2...

Buat kawan2 yg nak resepi nanti saya kongsikan dalam next post ya...

Nite2 semua... From Taiping With Love :)


No comments:

Post a Comment