Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, October 22, 2013

Berkampung di Bukit Kiara

Salam sayang2 semua...

Nampak ceria je kan tapi dalam hati menakutkan nehhhh...
Sayang saya yg satu itu si kenari 'sakit' la pulak.. Sian dia..
Nampak gayanya kenalah ku redah jua jam KL ni utk ke Ampang, bengkel abang iparku..
Jgn sesat sudah.. Mcm dah jadi makanan je kalau masuk area KL yg tak familiar nehhh.. Pasti sesat!!!

Dah melalut bukan2 dah.. Hihihi
Back to the topic.. Yup.. Memang berkampung di Bukit Kiara for 4 days.. Indah suku landscape INTAN Bukit Kiara.. Macam tak duk kat KL pun ya.. Hijau rimbun pepohon dan deruan air terjun buatan..
Yang tak tahan kalau menapak ke kelas atau ke dewan makan..
Huhuhu.. Mcm tak tahu kan.. Memang tak la aku nak menapak sejauh itu semata2 nak makan.. Maunya lapar balik nanti.. So mlm tadi relaxkan perut dari dinner.. Diet la konon..

Stop jappp... To be continue.. Kelas dah mula ;)

Ok.. Sudah petang.. Kelas mula jam 2.30 petang.. Cikgu lawa so tak la ngantuk sangat.. Hahaha.. Boleh gitu? :)
Mmg cikgu lawa pun, dah lawa peramah pulak.. Tanya apa pun tak kena marah..
Seronok masuk kelas.. tak stress walaupun subjek diluar bidang.. New knoelwdge.. Enjoying the moment ngadap screen komputer sehari suntuk walaupun mata dah mula rasa blur n penat
Power spec baru je 2 bln lepas turun.. risau kot naik balik sebab bila tgk papan putih kat depan kena tenung lama baru nampak huruf.. Haiyaaaa... tak mau tak mau... Dah seronok power kurang!!!

Oklah.. Kelas sudah mau mula.. Mau tgk buku jap supaya tak teraba2 masa cikgu lawa mengajar.. Hehehe..
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Love,
ME

No comments:

Post a Comment