Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Monday, October 20, 2014

October Fest

Assalamualaikum

Hai hai hai
Amboi happy je kannnn
Abaikan tajuk tu.. kekekek.. actually blur tak tahu nak letak tajuk apa

Why am so happy today???
My parents n my lil sis will come to Taiping thi Deepavali
Horrayyyyy... memang setiap Deepavali mesti datang.. bukan nak raya tau.. coincidence sangat2
So hari ni semangat bertambah 200% dari biasa

Terkejut n takut sebenarnya dapat call subuh2 hari ni
Wan off phone at 6 am utk charge so my mom n dad call my hubby's phone
Phone kat bawah pulak masa tu 
Tengok balik dah dekat pukul 7 pagi dah
Tuhan je tahu perasaan Wan masa tu
Risau giler.. 
Doa dalam hati moga2 tiada apa yg buruk berlaku
Dalam masa phone my mom ringing duk istighfar tak berhenti
My mom boleh gelak bila cerita kat dia
"Alhamdulillah.. kesihatan ma bertambah baik sekarang ni.. doakan yg baik2.."
Waaaaaa... nak nangis tauuuuu
Takuttttttt sangat2
Abah baru decide pagi tadi nak ambik cuti hari Khamis tu yang baru call
Haiyoooo
Ok.. Jumaat Wan ambik cuti rehat
Khamis tukar waktu bertugas kaunter dengan Awin so that Jumaat boleh cuti dengan aman
Harap betul2 aman ya

OK nak sambung buat kerja dulu
Sampai ketemu lagi
Daaaaaaaaaaaaa ;)

<3 WAN <3

No comments:

Post a Comment