Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, November 11, 2014

Selamat Morning

Assalamualaikum semua

Jap jap.. nak sapu sawang yang naik sikit2 ni
Hihihihihi
Update sebulan sekali kannnnn
Macam busy sangat awak ni ;)

Byk program sebenarnya
Hari cuti nak rehat sepenuhnya
Banyak hal yang berlaku dan Wan ambik sebagai cabaran baru
Redah je
Tak tahu tanya jgn bodoh sombong
Kalau tak memang tak pandai sampai bila2

Bila dah officially ada unit sendiri ni everything kena handle sendiri
Kena pandai buat keputusan sendiri
Kalau agak2 keliru direct HQ je

A bit blurr pada awalnya
Memang terkial2 .. maklumlah dah 6 tahun tinggal bidang2 tugas di daerah
Have to start from A
Ilmu2 baru banyak sangat.. so absorb je

Life?
Semua ok mcm biasa
Bertambah erat.. tambah sayang
Ouccchhh.. statement uolllsss ;)
Another new things.. bila kena jadi MC pair utk Jabatan
Huhhhhhh.. kekok sesangat sebab biasa MC sorang diri je
Nak bina chemistry tu ambik masa sikit la.. tapi nasib baik jugak dgn orang kita dah lama kenal
Jenis tak lokek ilmu.. kepala ting tong jugak.. ok.. kira geng sebab kepala sama2 ting tong
Kikikikikik

Apa lagi nak cerita ni ya..
Sat nak fikir..
Tik tok tik tok

Haaaaa... planning for honeymoon
Dah booking hotel siap
Masa utk berdua kerana berdua lebih baik
Ahakkkkkk..
Kat mana???
Tungguuuuuu... nanti tak surprise la ekk
Tak nak la janji upload gambar sebab takut tak tertunai pulak
Kalau ada, adalah ya..
Kalu nak tahu end of this month tgk update Wan kat FB Wan Nurhafiza Wan Ghazali
Feeling retis kejap.. nanti add la ya kalau tak friend lagi
Ok.. ada tugasan di luar
Sampai ketemu lagi
Daaaaaaaaaa


Love,
<3 WAN <3

No comments:

Post a Comment