Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Tuesday, May 29, 2012

Selamat hari Selasa... Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡

Salam buat semua... Selasa yang agak sibuk.. rehat kejap n bersandar dikerusi.. huhuhu...kalau boss datang ni nampak cam orang tak de keje je ni... Talking about free and empty.. pernah rasa tak jiwa kosong? Tiba2 rasa je ni.. tapi bila dah terisi dengan perasaan yang macam2 ni naik poning jugak la... Yang paling takut bila perasaan tu adalah sesuatu yang tidak terduga dan boleh menimbulkan kemarahan.. mintak jauh la ya.. tak mau ada perasaan tu lagi.. cuba bersangka baik.. beranggapan bahawa orang tu tidak sengaja atau tidak tahu.. itu lebih baik kot walaupun pada hakikatnya tak mustahil kalau tak sengaja atau tidak tahu... haish.. apa ni.. dah berbelit2 laaaa... nampak sangat tengah pening.. dan sememangnya kepala tengah berdenyut2.. mata sudah seperti mau rapat sebab ralit sangat duk hadap screen komputer ni.. Ok lah.. nak keluar tengok landskap hijau kat depan bilik ni jap.. kasi segar mata then continue my work yang sedang bertimbun kat meja ni.. makin lama kerja makin banyak ni.. apa kes???... 'orang lain" cam relax je.. sabar je la.. Ok u allzzzzzzz... see again di lain cerita.. yg entah apa2 untuk dibaca.. daaaaaaaaaaaaa...






No comments:

Post a Comment