Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Wednesday, May 29, 2013

Kesibukan melanda...

Salam buat semua...

Blog kembali bersawang.. hehehe.. Sungguh menimbun kerja2 dalam sebulan ni... Meja kat ofis pun tak pernah clear.. Tolong la wahai kerja.. Jgn banyak sangat ya kalau nak datang serentak.. hehehe... 

Nak sharing.. yang sibuk dengan KIK wakil Jabatan our group dapat naib johan... alhamdulillah.. penyertaan kali pertama dan itu dah cukup ok.. We happy with it.. 

Program pun penuh sangat2.. Esok pulak jadi tuan rumah utk meeting KARISMA.. TKP pulak yg turun... Haiyaaaa.. Suka sungguh depa ni datang tempat kami ya.. Apa boleh buat.. Terima je la... 

OK la.. Nak layan Kilauan Emas Akhir.. Cam best je walaupun tak ikuti dari awal.. See yaaaa

Bye...

Love,
ME

No comments:

Post a Comment