Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

About Me

My photo

Teruskan perjalanan yg penuh liku. Tanpa cabaran kita takkan matang tanpa dugaan kita takkan berwaspada. Sentiasa yakin dan ikhlas dalam apa jua yg dilakukan

Saturday, May 4, 2013

Masakan ibu yang paling sedap di dunia :)

Salam buat semua...

Dah makan tengahari? Semestinya sudah kan.. Alhamdulillah aku pun dah. 2 hari ni best sangat sebab makan  masakan hasil air tangan ibu. Rindu sebenarnya masakan ibu ni. Agaknya kalau aku terus kat sini makanya membina badan la nampaknya.. Hehehe... Tapi untuk masak tengahari ni aku tak membantu sangat sebab dari pagi kepala diserang migrain. Nak tak nak terpaksa ambik ubat tahan sakit dan lelapkan mata. Ni baru ok sikit. Kerap sangat migrain sekarang ni. Harap2 tak melibatkan sakit yang lain.

Sementara nak bersiap untuk keluar, update blog la kejap. Lepas ni nak keluar dengan my BFF Irma Izura Ismail. BFF ; we listen and we share everything together.. Sad or happy.. Sampai sekarang pun masih tetap sama sebab kami pernah berjanji sampai bila2 pun we have each other.. No worries..

Oklah.. Nak pakai tudung dan keluar. HAri pun nampak macam nak hujan je ni. Oleh kerana aku tak drive dengan kereta sendiri balik kampung, makanya kereta my mom yang jadi mangsa untuk jalan2 hari ni.. Hehehe.. Tq ma...

Bye

Love,
ME

No comments:

Post a Comment